İlk olarak evinizde saç tava varsa onu kullanmanızın daha lezzetli bir yemek yapmanıza olanak sağlayacağını belirtmeliyiz. Eğer yoksa herhangi bir geniş teflon tavayı da kullanabilirsiniz. Kuşbaşı etlerinizi tavaya alın ve üzerine etlerin bitimine kadar olacak şekilde su koyun ve pişmesi için ateşte bırakın. Etleriniz suyu çekmeye başladığı zaman başka bir tencereye iki yemek kaşığı kadar ayçiçeği yağı koyun, soyduğunuz ve doğradığınız arpacık soğanlarını pembeleşene kadar soteleyin. Bu arada biberlerinizi de jülyen şeklinde doğrayarak soğanlarınızın üzerine ekleyin ve biber ve soğanlarınızı birlikte soteleyerek biberlerin solmasını sağlayın.
Biber ve soğanlarınızı soteledikten sonra artık suyunu çekmiş olan etlerinizin üzerine alın. Domatesinizi de ekledikten sonra 1,5 bardak su ekleyip damak tadınıza göre tuzunuzu da ekledikten sonra pişmesi için bekletin. Yemeğinizi ocaktan almaya yakın baharatlarınızı da ekleyip ocaktan alabilirsiniz.
Afiyet Olsun.