Karaciğerlerin ince zarını soyup sinirli kısımları çıkarılarak ciğerler küp şeklinde doğranır (Fazla küçük doğramayın küçük doğranırsa kurur), doğranmış ciğerleri bir kabın içine koyun üzerine bir kaşık kırmızı ekleyip iyice karıştırın.
Yarım saat dinlendirdikten sonra ciğerleri bol una bulayıp fazla unlarını bir elek yardımı ile temizleyin. Bir bardak sıvı yağ ekleyip kızdırdığınız tavanızın içine birer avuç birer avuç atın. Yaklaşık bir dakika pişirdikten sonra yağını delikli bir kepçe ile süzüp tavadan alın servis tabağına koyun üzerine biraz tuz serpin. Tavadaki yağın bir kısmını alın üzerine yarım çorba kaşığı kırmızı biber ekleyin ateşte karıştırın. İyice kızdırdığınız biberli yağı ciğerlerin üzerinde gezdirerek dökün. Bu arada daha önce ince kıyılmış soğanlarını üzerine biraz tuz serpip iyice ovuşturup suyunu süzün. Temizleyip ince ince kıydığınız maydanozları da soğanın içine ekleyip karıştırıp salatasını yapın. Salatayı da tabağın kenarına koyun servis yapın.
Afiyet olsun.