{ "title": "Taze Fasulye Kavurması", "image": "https://www.kavurma.gen.tr/images/taze-fasulye-kavurmasi.jpg", "date": "19.01.2024 18:52:35", "author": "engin aktu", "article": [ { "article": "Taze Fasulye Kavurması; Fasulyenin besin değerinin ne kadar yüksek olduğunu herkes bilir. Çeşitli yemek tarifleriyle sofraların ve yaz aylarının vazgeçilmez besini olan fasulyenin, en çok tercih edilen tariflerinden birisi de taze fasulye kavurmasıdır.

Taze Fasulye Kavurması İçin Gerekli Malzemeleri
Taze Fasulye Kavurması Nasıl Yapılır?

Öncelikle fasulyeler ayıklanır. Kalem ucu şeklinde doğranır, yıkanır ve süzülür. Ardından yemeklik doğranan soğanlar zeytinyağı ile kavrulur. Ardından biberlerde biraz kavrulduktan sonra salça eklenir. Domatesler ve fasulyelerde eklenip bir iki kez çevrilir. En son baharatlar atılıp et suyu da ilave edildikten sonra, tamamen suyu çekene kadar pişirilir.

Mükemmel lezzetli ve sağlıklı olan taze fasulye kavurmasında dilerseniz yağ ve baharat seçeneklerini değiştirebilirsiniz.

Afiyet olsun.
" } ] }