{ "title": "Fasulye Kavurması", "image": "https://www.kavurma.gen.tr/images/fasulye-kavurmasi.jpg", "date": "20.01.2024 15:23:59", "author": "Yonca emine çelik", "article": [ { "article": "Fasulye kavurması, fasulye kavurması çok sevilen yemeklerden biridir. Yanına yapılan pirinç pilavı ve ayran eşliğinde mükemmel bir sofra hazırlamış olursunuz. Etli ya da sade olarak yapabilirsiniz. Oldukça sağlıklı besinler arasında yer alır. Yapımı da kolay ve pratiktir. Yeşil fasulye mevsiminde alınıp derin dondurucuda saklanarak kış aylarında da kavurması yapılabilir. Hem sizin için kolaylık olacak hem de taze gibi lezzetli bir fasulye kavurması tüketmiş olacaksınız. Dondurucuda saklarken yıkayıp ayıklayıp ve kaynatıp poşetleyerek saklamanız gerekir. Kavurma yapacağınız zamanda sosunu hazırlar donmuş olan fasulyeyi ekleyip kavurarak kısa sürede hazırlayabilirsiniz. Hem kolay hem pratik hem de lezzetli bir yemektir. Et ile ve tavuk ile yapıldığında çok daha lezzetli olacaktır. Yapımına bakacak olursak